jueves, 22 de octubre de 2015

Barcelona Perpinyà Barcelona 2016. Habemus data.

Barcelona-Perpinyà-Barcelona. Una brevet molt especial. Ja té data. Com ha estat costum en les anteriors edicions, l'últim cap de setmana de maig (28-29 maig) dels anys parells (2016 en aquest cas).

Les brevets són unes proves de gran fons amb idea no competitiva. O, lliure excursió. Cadascú se la agafa al seu ritme i amb la seva filosofia particular. Una de les coses que donen més respecte a aquestes proves és el quilometratge associat a una estructura organitzativa molt senzilla. La majoria de brevets consisteixen en un full de ruta i un carnet de ruta. Una opció simple, valenta i que demana una completa autosuficiència als ciclistes que fan la prova.

La cosa canvia quan es tracta de la Barcelona Perpinyà Barcelona. És una brevet de 600 kms, sí. Té desnivell, doncs se sol sortir de França travessant el Pirineu i es torna a Barcelona per la Catalunya central, que plana no és. Però el nivell organitzatiu que hi ha hagut tots els anys per part de la Federació Catalana de Ciclisme i col·laboradors ho fa molt assequible. Que cada 60-90kms disposis d'un control muntat per la organització amb avituallaments abundants i, en els que pot caure la nit lloc per dormir i dutxes dóna una gran confiança per provar aquesta distància per primer cop.

Així que, farem els possibles per tornar-hi. Agafar un dia la bici, sortir de Barcelona, recórrer la costa, veure la Catalunya Nord, el Pirineu, les muntanyes de la Catalunya Central... Tot en una sola sortida!!!

Ja trobo a faltar aquell doloret al cul, les mans entumides, el fred, la calor, la nit pedalant...

El cartell de la edició passada.

www.bpb600.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario